Medi Ambient

Obert el període d’inscripció per participar a la fira de 2a mà

Objectes d'una de les edicions de la fira de segona mà. / juliariera

La fira, que es farà el 27 de novembre al Parc de l’Antic Camp de Futbol de dos quarts d’onze del matí a dues del migdia, és un espai que ofereix la possibilitat d’intercanviar o vendre objectes usats que es trobin en bon estat, però que el seu propietari ja no els hi doni ús.

La  Local | 03/11/2022 a les 11:50 0
 

L’Ajuntament de Tiana ja ha obert el període d’inscripcions per participar en la fira de segona mà que tindrà lloc el diumenge 27 de novembre en el marc de la setmana de la prevenció de residus.

Tothom qui estigui interessat a participar s’haurà d’inscriure via la Seu Electrònica de l’Ajuntament o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de l’1 al 15 de novembre i complimentar la butlleta d’inscripció i efectuar el pagament corresponent.

També es pot fer la sol·licitud via correu electrònic adjuntant el formulari d’inscripció a la fira correctament omplert a firasegonamatiana@gmail.com.

La fira, que es farà al Parc de l’Antic Camp de Futbol de dos quarts d’onze del matí a dues del migdia, és un espai que ofereix la possibilitat d’intercanviar o vendre objectes usats que es trobin en bon estat, però que el seu propietari ja no els hi doni ús.

La  Local