Menjar i beure | Tast Tiana

Què cuines, pel Tast? El Casal tria combinacions de tradició amb modernitat

Els tres cuiners del Casal: en Pal, en Tarek i en Saïl. / Alexia Guilera

Terrina de trinxat de Cerdanya amb botifarra del perol i ratlladura de greixons. També boletus amb vedella, gambes i ceps amb crema de cloïsses són els dos tastets que oferiran enguany

Alèxia  Guilera | 06/06/2018 a les 13:38 0
 

Ja fa anys que són els amos dels fogons de la cuina del Casal. Durant 8 anys, com a ajudant, en Pal va anar aprenent els secrets de la cuina catalana de mercat que caracteritza el Casal. Aquest any, ell i els seus dos ajudants de cuina, en Tarek i en Sahil  han decidit optar per barreges delicioses de tradició i modernitat pel Tast.

Oferiran terrina de trinxat de Cerdanya amb botifarra del perol i ratlladura de greixons. També boletus amb vedella, gambes i ceps amb crema de cloïsses. En Sahil ens explica perquè han triat aquests plats:

 

En Sahil va arribar a Catalunya quan era un nen, ja fa 24 anys. Per això, per a ell és senzill elaborar un plat tan català com el trinxat, que ha cuinat i menjat dotzenes de vegades:

 

Tots plegats tenen la intenció de cuinar i oferir, molt aviat, plats de l’Índia que es podran degustar al Casal. Mentestant, però, aconsellen tastar les dues delícies que estan elaborant pel Tast Tiana.

Alèxia  Guilera