Urbanisme | Viure a Tiana

Que la placeta Clavé es quedi i que es pensi amb calma com, demana el veïnat

Una dona passa per la placeta, tot passejant el seu gos / Alexia Guilera

La Local ha sortit a preguntar a la gent del poble si pensen que cal remodelar aquest espai o deixar-lo tal i com està, després que aquest dimecres la xarxa s'encengués amb opinions de tota mena sobre el seu futur.

La  Local | 22/03/2018 a les 13:32 0
 

L’opinió entre el veïnat dels voltants de la paceta Clavé -o dels 4 banquets- és força unànime: s’ha de conservar. Molts van més lluny i demanen pensar, “sense pressa”, com quedarà l’espai.

La Local ha sortit a preguntar a la gent del poble si pensen que cal remodelar aquest espai o deixar-lo tal i com està, després que aquest dimecres la xarxa s’encengués amb opinions de tota mena sobre el seu futur. La majoria s’inclina per aquesta segona opció:

 

Fora de micro, tres dones jubilades expliquen que hi han fet vida, en aquesta plaça, i que no volen perdre-la, “però potser sí que necessita una netejadeta de cara” assenyalen.

Hi ha qui és més prudent en la resposta, com aquesta noia, que aposta perquè sigui la mateixa gent de Tiana qui decideixi el futur de la placeta:

 

La Núria, la casa de la qual queda just al davant de la placeta Clavé, confia que es trobarà una solució bona per tothom:

 

Aquesta veïna també demana que hi hagi calma i, sobretot, que el veïnat tingui més informació, una sol.licitud que fan altres habitants de la zona:

 

Aquesta tarda, la regidora d’Urbanisme, Núria Garcia, i grups de l’oposició es reuniran per parlar d’aquest projecte i mirar de consensuar decisions.

La  Local