Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

12 ferits en esfondrar-se part d’una grada a Teià

L’Ajuntament de Teià (Maresme) ha elevat a 12 el nombre de persones ferides lleus en esfondrar-se part de la grada de la pista exterior d’un camp d’esports, el de l’AE Teià, aquest dimecres. Tot i això, al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i als Bombers només els consten tres noies de 22 anys ferides, dues de les quals van ser evacuades a l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona en ambulància.

Un dels accidentats té una costella fracturada i un altre una forta contusió al menisc. La resta van resultar ferits lleus. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar efectius de la Policia Local, tres ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques, dues unitats de Bombers i tres més de Mossos d’Esquadra.

L’accident va passar cap a un quart de dotze de la nit d’aquest dimecres mentre es jugava un partit del 8è torneig de futbol sala d’estiu i va afectar una àrea d’uns vuit metres quadrats.

Segons un comunicat del consistori, l’esfondrament es va produir per un col·lapse de l’estructura de suport de la graderia lateral de migjorn i com a mesura preventiva aquesta instal·lació es mantindrà clausurada per motius de seguretat.

Durant tot el dia d’ahir els serveis tècnics municipals van fer una inspecció per determinar-ne les causes i establir les mesures correctores corresponents. Sembla que les bigues de ciment que sostenen la grada podrien haver patit un procés de carbonatació a causa de la humitat.

La pista exterior de l’AE Teià de davant de La Palma és l’escenari que tradicionalment acull el campionat d’estiu de futbol sala. Davant el tancament cautelar de la instal·lació, l’Ajuntament ha proposat com a alternativa el Poliesportiu Municipal a l’entitat organitzadora del torneig, Llubakus de Teià, que n’ha acceptat l’oferiment.