Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Una finestra a Montgat”, nova secció fixa a La Local

La Local inaugura aquesta setmana una nova secció: “Una finestra a Montgat”. La secció, a la qual podeu accedir-hi lincant-la des del nostre web www.lalocal.tiana.cat , informarà setmanalment de temes d’actualitat de Montgat, un municipi cosí germà de Tiana, amb el qual la majoria de tianencs i tianenques hi tenen o han tingut vincles, com ara anar a comprar, agafar el tren o baixar a la platja. Al mateix link hi podeu trobar les notícies que sobre Montgat ha anat publicant La Local els darrers mesos.

L’alcaldessa de Montgat, Rosa Funtané, ha felicitat La Local per aquesta nova iniciativa, i ha afirmat que “era una cosa que havia de passar”:

 

A més de compartir a partir d’ara La Local, Rosa Funtané també veu altres àmbits que poden ser comuns entre Tiana i Montgat:

 

L’alcaldessa ha explicat un mitjà de comunicació propi a Montgat “és encara un projecte”, tot i que ha remarcat que els plens municipals ja fa mesos que s’estan oferint, en directe, a través d’streaming.

D’altra banda, Rosa Funtané ha explicat que encara hi ha secret de sumari en la investigació d’un presumpte cas de corrupció entre membres de la Policia Local de Montgat, integrants de l’Ajuntament i dues empreses amb seu a Montgat. En aquest sentit, el passat 7 de juliol la Policia Nacional va fer una recerca a l’Ajuntament montgatí, així com a una gestoria del municipi, recerca de la qual La Local-Ràdio Tiana se’n va fer ressò.