Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Aplec d’enguany, prova de foc pel Camí de l’Alegria pavimentat

L’Aplec de l’Alegria és, sens dubte, el moment de l’any amb més afluència de visitants a l’ermita tianenca en un sol dia. Amb el camí d’accés entre Can Gaietà i l’Alegria pavimentat fa pocs mesos per l’Ajuntament, l’Aplec d’aquest dilluns de Pàsqua era una de les proves de foc per saber si la decisió de l’Ajuntament de pavimentar ha estat encertada o no.

La Local va voler copsar les opinions d’una desena de persones que aquest diumenge van pujar cap a l’Aplec de l’Alegria, passant a peu pel tram recentment pavimentat. Aquestes han estat les seves opinions:

 

IMG_7695

Polèmica pel formigó, des de l’estiu

I és que l’anunci que es pavimentaria part del camí de l’Alegria va desfermar la polèmica l’estiu passat, quan la plataforma La Tiana del Segle XXI i Junts per Tiana van denunciar que s’hi posaria formigó. Més endavant els grup municipals de Convergència i la CUP també van posicionar-se en contra de la pavimentació amb aquell material. CDC i Junts, a més, van acusat reiteradament l’equip de govern d’opacitat informativa en aquest tema.

Després de diversos canvis al projecte inicial, i de nombrosos declaracions creuades entre l’equip de govern i part de l’oposició municipal, aquell tram del camí -entre el cementiri i Can Gaietà- es va pavimentar amb una barreja compactada de ciment i sauló que, aparentment, va satisfer tothom. Es va inaugurar el passat 20 de novembre.