Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Joan Graupera, nou president local del PDCat

Joan Graupera és el nou president local del PDCat a Tiana. La tria de nous caps locals quan els que hi havia tenien altres càrrecs és una de les línies clares de la nova formació política, fundada (o, millor dit, refundada) el juliol passat. Per això l’anterior presidenta, Olga Rué, que també és portaveu del grup municipal del partit va haver de deixar el càrrec. Joan Graupera va ser elegit per l’assemblea local el desembre passat.

Una de les apostes fortes que fa a Tiana el nou PDCat en general i Graupera en particular és vetllar per les persones o famílies que no reben ajuts socials tot i necessitar-los:

 

Joan Graupera, que gaudeix enguany d’un any sabàtic per poder estudiar la carrera d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE) no amaga que el nou càrrec significa “més feina”:

 

La renovada secció local del PDCat decideix cada opinió o decisió del partit en assemblea. Una manera de funcionar que ja existia quan Olga Rué era la presidenta però que ara, assenyala Graupera, “és el funcionament de tot el PDCat”.

El PDCat diu no a treure aparcaments al centre 

Joan Graupera diu que, en general, el PDCat és partidari d’una supressió “parcial” dels aparcaments al centre de Tiana, i no que se suprimeixin, a la llarga, tots els de la futura zona de vianants:

 

Aquesta idea, afegeix Graupera, “ha d’anar acompanyada d’un projecte de promoció del comerç local”.