Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

524 usuaris i 14 entitats ja han passat per l’Espai Dioptria

Gairebé dos mesos després de la inauguració de l’Espai Dioptria, el regidor de Joventut, Pau Seda, fa un balanç molt positiu de l’ús d’aquest nou equipament. Segons va detallar en el ple d’aquest dimarts 4 de juny, durant el mes de maig 524 usuaris han passat per l’Espai Dioptria, entre l’Espai Jove i l’Aula d’Estudi, i 14 entitats han fet ús de l’equipament.

Unes dades que coincideixen amb la posada en marxa el passat 20 de maig de l’horari especial de l’Aula d’Estudi, coincidint amb la temporada d’exàmens finals i Selectivitat, que s’estendrà fins al 30 de juny. La sala està oberta fins a les dotze de la nit. Tal com explica el regidor, només el dilluns van utilitzar aquest espai vint-i-sis usuaris.

Una altra novetat important és que l’accés amb Qr a l’Espai Jove i la Casa d’entitats i a la Sala Dioptria ja ha entrat en funcionament, tant pels usuaris com per a les entitats. Per poder accedir a la Sala Dioptria o a la Casa d’Entitats cal fer-se usuari. La vigència del permís d’entrada serà d’un any i quan es faci el tràmit per a ser usuari caldrà que sigui 72 hores abans del primer dia que es vulgui accedir.