Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

7.047 tianencs i tianenques estan cridats a votar aquest 28M

Aquest diumenge 28 de maig tindrà lloc la jornada electoral de les municipals per escollir els 13 regidors i regidores que formaran part del nou consistori. A Tiana, estan cridats a votar un total de 7.047 tianencs i tianenques, 268 persones més que en les darreres eleccions municipals, celebrades el maig del 2019.

Cada votant té assignada una secció, un local i una mesa concreta per exercir el seu dret a vot. A Tiana, són 5 seccions, 5 locals i 13 meses en total.

Les eleccions municipals d’aquest 2023 a Tiana compten amb sis candidatures, dues menys que en les eleccions del 2019: Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal (ERC-AM), l'agrupació d'electors Junts per Tiana (JUNTS), Junts per Catalunya. Compromís Municipal (CM), Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de Progrés (PSC-CP),  Candidatura d’Unitat Popular Tiana – Alternativa Municipalista (CUP-AMUNT) i Partit Popular (PP).

La votació començarà a les 9 del matí i acabarà a les 8 del vespre, moment en què es tancaran els col·legis electorals i s’iniciarà l’escrutini. La Local farà un seguiment especial de la jornada electoral a les xarxes socials a través del hashtag #MunicipalsTiana2023, des de l’obertura d’urnes fins al recompte final de vots.