Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Isaac Salvatierra (Junts per Tiana): “Som l’única força que tenim un projecte per Tiana”

Resum de les entrevistes a les 6 candidatures que es presenten a les municipals. Les entrevistes es publicaran en ordre de menys a més representació segons els resultats de les eleccions municipals del 2019. Acabem amb el cap de llista de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra, actual alcalde.

Salvatierra es presenta per tercera vegada com a candidat de Junts per Tiana a l’alcaldia. Una alcaldia que busca mantenir després d’un any al capdavant de l’Ajuntament de Tiana:

 

L’agrupació d’electors va passar de 2 regidors l’any 2015 a 5 l’any 2019. Tot i ser la força més votada, no van aconseguir l’alcaldia, que va recaure en el segon grup amb més regidors i regidores, Esquerra Tiana, durant gairebé tres anys:

 

Segons Salvatierra, el temporal Glòria i la pandèmia no justifiquen la “mala gestió” del govern presidit per Marta Martorell i les circumstàncies que van portar a fer la moció de censura:

 

Salvatierra explica que el programa de Junts per Tiana mira cap al futur i busca desenvolupar les bases que han estat establint al llarg d’aquest últim any de mandat. Està basat en 3 grans transformacions: el poble educador, el poble verd i el poble per a tothom.

Pel que fa al poble educador, el candidat explica que per a Junts és la mirada educativa estesa a tots els àmbits. Un exemple d’això és la transformació que han fet del Consell d’Educació:

 

Una de les propostes més destacades és la de l’arranjament de la Casa de la Delfina per convertir-la en un nou espai polivalent vinculat a aquest poble educador:

 

El poble educador també va lligat a la cultura. Des de Junts proposen impulsar una cultura popular creativa, crítica i dinàmica i crear un programa de residències culturals als equipaments municipals, entre altres:

 

En relació amb el poble verd, una de les prioritats de l’agrupació d’electors és la mobilitat, donant més espai als vianants i millorant les connexions a peu:

 

Entre les propostes destacades es troba la unió de Can Gaietà amb el centre:

 

I és que una altra de les seves prioritats, tal com recullen en el seu programa, és “connectar totes les Tianes”:

 

El poble verd de Junts per Tiana també inclou l’impuls de l’energia verda, amb iniciatives com la de la comunitat energètica municipal:

 

Per últim, pel que fa al poble per a tothom, destaca les propostes que porten en matèria d’habitatge, que inclouen projectes de lloguer social i cooperatius:

 

Aquest apartat també compta amb la culminació del nou CAP. Tot i que des del govern presidit per Salvatierra s’ha proposat el terreny de Can Mogas, assegura que està obert a acabar de decidir el lloc amb la resta de forces polítiques:

 

Recupera l’entrevista sencera al Youtube o a La Local TV.