Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Àger Campmajor i Ariadna Vega participaran al Catalunya Stars

La Federació Catalana de Patinatge (FCP) ha convocat a la parella de dansa del Club Patinatge Tiana, l’Àger Campmajor i l’Ariadna Vega, per participar en la cinquena edició del Catalunya Stars, la gran festa del patinatge català. Així ho va anunciar el mateix club el passat diumenge 25 de setembre a través de les seves xarxes socials.

El Catalunya Stars compta amb la participació dels millors patinadors i patinadores del panorama català segons les diferents modalitats que el componen, dividits en tres equips. L’Àger i l’Ariadna aniran sota la categoria de parella de dansa, però també es comptarà amb els primers classificats del Campionat de Catalunya en la modalitat de grups xou, lliure individual o solo, a més de comptar amb una parella d’artístic, un representant de l’inline i els medallistes del darrer campionat d’Europa.

Els èxits als campionats de Catalunya i Espanya d’aquest darrer any, doncs, a més dels èxits dels anys anteriors, han portat a la parella tianenca a formar part d’aquesta competició. L’Ariadna diu que per a ells ha sigut una notícia totalment inesperada:

 

Tot i la sorpresa inicial, diu que estan molt contents i els fa molta il·lusió que els hagin convocat:

 

L’Àger afegeix que per a ells és una recompensa a tot l’esforç que han fet aquests últims mesos:

 

Així doncs, el públic podrà gaudir el pròxim 26 de novembre al Pavelló de Fontajau, a Girona, de les millors actuacions que poden veure’s en el panorama del patinatge artístic català i internacional actualment, entre elles la de la parella tianenca.