Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

A Tiana hi ha hagut una participació del 85,6%: un 7% més que el 2012

Un 85,6%  del cens electoral de Tiana ha votat en aquestes eleccions al Parlament. Aquesta xifra és un 7% més alta que la del 2012, les passades eleccions al Parlament, quan hi va haver un 78,6% de participació.

A les 6 de la tarda la dada de participació a Tiana era del 69,65%, el que representa un 6% més que a les darreres eleccions al Parlament, quan ho havia fet un 63,64% a la mateixa hora.

El col.legi electoral on s’han registrat les dades més altes de participació, un 89, 39% ha estat el centre cívic L’Escorxador. Pel que fa a les dades més baixes, s’han registrat a la Catequística, on ha el 82,9% del cens. Durant tot el dia ha estat en aquest darrer col.legi electoral on menys tianencs i tianenques han votat.

L’ambient electoral a Tiana ha estat festiu i sense incidents greus. Tot i ser diumenge, s’ha pogut observar molta més gent que l’habitual pels carrers i places del poble. Malgrat això, no s’han registrat llargues cues per votar als col.legis. Sí que hi ha hagut petites cues en alguns col.legis electorals, com l’escola Lola Anglada i L’Escorxador.

Pel que fa a Catalunya,  ha votat el 77,4% cens electoral, 10 punts més que a les anterior eleccions al Parlament.