Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“És important votar tant si votes a favor de la independència com en contra”

La Local Tiana ha passat per diversos col·legis electorals del poble. La majoria de tianencs coincideixen en la importància de les eleccions d’avui. Molts d’ells asseguren que no són unes autonòmiques normals sinó que es decideix el futur de Catalunya.

A mesura que ha anat avançant el matí, els col·legis s’han anat omplint de gent. Fins i tot, en algunes meses, s’hi ha format cues com ha passat a l’Escola Lola Anglada.

Cua a l'Escola Lola Anglada
Cua a l’Escola Lola Anglada

La participació fins a la una del migdia ha estat més alta que a les darreres eleccions. A Tiana un 38% del cens ja ha votat. Al territori català un 35,12% del cens havia anat a votar al llarg del matí, l’any 2012 a aquesta mateixa hora la participació havia estat del 29,43%.

L’ambient, sobretot, s’ha notat més animat per aquells que estan a favor de la independència. Samarretes d’Ara és l’hora, senyeres, banderes independentistes s’han deixat veure en algun col·legi electoral.

Alguns dels votants del poble han explicat a la Local si estant a favor o en contra de la independència i per què.

 

La majoria de tianencs amb els que ha parlat La Local asseguren que volen la independència de Catalunya. Alguns també s’han atrevit a fer un petit pronòstic dels resultats electorals.

 

A partir de les 20:00h començarà l’escrutini. I els resultats d’aquestes eleccions mostraran com es conformarà el Parlament i quin camí seguirà Catalunya.