Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Junts pel Sí guanya a Tiana, pugen CUP i Ciutadans

A Tiana, Junts Pel Sí ha aconseguit 2.963 vots, és a dir, un 53,4% dels vots del poble. La CUP ha estat la segona força més votada amb 573 vots. L’han seguit les formacions de Ciutadans, PP, PSC,  Catalunya Sí que es Pot, Unió, Pacma i Recortes Cero – Els Verds.

Han votat 5.553 persones de les 6.487 censades. Hi ha hagut, per tant, una participación del 85,60% i una abstenció del 14,40%. Pel que fa als vots nuls, n’hi ha hagut 7%.

A Tiana, els integrants de Convergència i Esquerra han celebrat la victòria de Junts Pel Sí al Casal. Ho han fet concretament a la Sala de la Punxa, on han col·locat una televisió des d’on han vist la retransmissió de TV3.

La Local – Ràdio Tiana ha pogut parlar amb el cap de llista número 1 d’Esquerra a Tiana, Ricard Fabra, que ha assegurat estar molt content. També ha dit que “els resultats a Tiana han estat espectaculars, però hem de mirar-los a nivell global del país.”  Pel que fa a la gran participació que hi ha hagut a Tiana, Fabra ha dit  “em fa ilusió perquè com més gent hagi votat més es veurà el que vol. És una mostra que la gent està preocupada i vol opinar.” També ha declarat que s’ha d’obrir una altra porta per construir un nou estat”.

La cap de llista de Convergència a Tiana, Olga Rué, també ha parlat amb Ràdio Tiana. Molt prudent en les seves valoracions, ha dit que està “molt contenta amb el que s’ha aconseguit a Tiana, on m’esperava un molt bon resultat” ha assegurat la convergent. Rué ha seguit  l’escrutini a través de l’aplicació “Eleccions 27S”, ja que considera que avui el més important era el resultat global.