Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Casal s’omple per celebrar els resultats de Junts pel Sí

La Sala de la Punxa del Casal ha estat l’escenari escollit per Junts pel Sí per seguir els resultats de la nit del 27-S. Poc abans de les nou del vespre, els primers simpatitzants que esperaven ansiosos els resultats, prenien un refresc al jardí del Casal. La porta de la Sala de la Punxa, però, encara era tancada.

No ha estat fins aproximadament les deu de la nit que la Sala per fi ha obert les seves portes. L’ambient era totalment festiu; no s’hi han deixat de veure abraçades, mirades còmplices i somriures en tota la nit. Al principi, tothom demanava prudència. Després, el cava i els aplaudiments s’han convertit en els absoluts protagonistes d’una de les vetllades electorals més importants per Cataunya.

IMG_6519

Els elements que han fet que la Sala es convertís en una festa improvisada, han estat la col·locació d’una televisió a tot volum, algunes estelades volejant i l’ambient familiar que s’hi ha creat quan, alguns tianencs, han portat pa per a tothom.

IMG_6524

Olga Rué (Convergència) i de Ricard Fabra (ERC) no han volgut faltar a aquesta “festa de la democràcia”, tal i com l’han anomenat. Fabra, emocionat, ha dit a La Local que “a Tiana hem arrassat” i Rué, més prudent amb les seves declaracions però igual d’entusiasmada, ha destacat els bons resultats del poble i ha desitjat en veu alta que “passi el mateix a la resta de Catalunya”.

 

A mode d’ironia, alguns dels presents han reclamat una “república independent de Tiana” ja que els resultats han estat clarament a favor de Junts pel Sí obtenint un 53% dels vots.