Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Plaça de la Vila es va omplir de rocòdroms

La plaça de la Vila ha estat el lloc on el Club Excursionista de Tiana ha col·locat dos rocòdroms pels més petits aquest cap de setmana.

El president del Club Excursionista de Tiana, Xavier Rodrigo, ha explicat a La Local les característiques de cada rocòdrom. Un d’ells, inflable i pensat pels més petits. Un altre més alt i més complex:

 

Els nens han estat els protagonistes a la Plaça de la Vila. Els més petits han pujat al rocòdrom inflable. Un d’ells, en Martí, ha explicat que per ell ha estat “bastant fàcil”:

 

Altres, com la Duna de 12 anys, no ho han trobat tan senzill:

 

Alguns dels infants s’han atrevit a pujar a l’altre rocòdrom, format per quatre parets i més difícil. La Lua, de 10 anys, ha explicat que quan ha començat a pujar ha sentit una mica de por:

 

El Club Excursionista de Tiana és una entitat fundada fa 20 anys per un grup de joves de Tiana. Actualment són uns 150 associats que recorren indrets de Catalunya com el Pirineu o  l’Aragó. Dins el club hi ha diverses seccions, com ara la d’escalada, la d’esquí de muntanya o la de senderisme. Aquí a Tiana el club va organitzar la “Nit de Senders”, una caminada per la Serralada de Marina, que va tenir lloc el passat mes de maig.