Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Arriben les noves bigues de la teulada a Can Riera

Aquest matí han arribat les noves bigues de fusta per a la teulada de Can Riera. Substituïran moltes de les antigues, que formaven part de la teulada i també eren de fusta. Algunes d’aquelles, de tota manera, es podran conservar ja que encara estan en bon estat, han explicat des de Serveis Tècnics municipals.

Una de les antigues bigues, encara en bon estat, que s'ha pogut conservar a Can Riera
Una de les antigues bigues, sota una de les noves, que s’ha pogut conservar a Can Riera

Les obres a la històrica masia tianenca van començar a finals de novembre i, tal com van explicar des de l’Ajuntament, la renovació de la teulada ha estat una de les primeres tasques que han realitzat els operaris.

Aquest dijous, una grúa ha anat traslladant les noves bigues de fusta -una vintena- fins a l’interior del pis de dalt de Can Riera que ja porta uns quants dies sense teulada.

Una altra de les àrees que era molt important restaurar de la masia era la paret exterior que dóna al carrer del darrera, davant dels pisos nous. Ara ja s’ha acabat una primera part de la seva restauració i es pot veure recoberta amb una capa uniforme de ciment, la qual cosa millora considerablement la seguretat de les persones que hi passaven o jugaven a prop.

El ciment ja cobreix del tot el mur est de Can Riera
El ciment ja cobreix del tot el mur est de Can Riera

El mal estat d’aquest mur havia provocat nombroses queixes usuaris del parc que queda allà mateix, especialment perquè hi juga molt canalla.

L’entorn de Can Riera va ser precintat aquest estiu per l’Ajuntament a conseqüència del seu mal estat. Actualment hi ha valles metàl.liques en bona part del seu perímetre.