Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Astralic tanca les Nits de Música al Jardí Lola Anglada

Un concert i dos estils: primer, un de molt més íntim i amb una música com a fil argumental d’una història. Imatges de Tiana, un record a Joan Armengol recitant un dels seus poemes i una música suau, la que presenta Jero Castellà en el seu disc “Astralic”. El músic tianenc tornava amb els seus ambients i les seves atmosferes tan personals que van captivar el públic.

La segona part del concert va ser totalment diferent: funky i sons més rockers van fer les delícies del públic. Ideal per tancar les Nits al jardí Lola Anglada. Al final de l’actuació el  protagonista es mostrava molt satisfet de tornar a l’escenari on ja havia actuat:

 

Astralic és el projecte més personal de Jero Castellà. El tianenc ha volgut donar forma a una música que portava dins seu i que ara ha volgut compartir. Reconeix que ha estat difícil plasmar-ho, però al mateix temps ara el gaudeix dalt de l’escenari. De moment li està funcionant molt bé, diu:

 

Sonoritats diferent i instruments peculiars que han agradat molt al públic congregat al jardí, to0t i la nit xafogosa. La sonoritat diferent d’aquest espai ha agradat a Jero Castellà:

 

Amb aquest concert es tancaven les Nits de Música al Jardí Lola Anglada. Es posa, així, punt i final a 4 concerts de gran qualitat.