Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les Nits de Música al Jardí Lola Anglada, referent cultural a l’estiu del Maresme

Els dijous de juliol a Tiana són sinònim de música i de jardí Lola Anglada. Aquesta temporada tampoc ha estat una excepció: tianencs i tianenques han tornat a anar majoritàriament a uns concerts que han comptat amb més d’un centenar llarg de persones de públic. Han gaudit des de la fusió de Sambala a la més clàssica de Marés, passant per les innovadores propostes de Una o Astralic.

Ja són un refernt cultural d’estiu al Maresme. La regidora de Cultura Núria Blasco, ho comenta:

 

Núria Blasco està satisfeta de com han anat aquests concerts. Considera que aquest és un cicle cultural totalment consolidat:

 

De nou, el poble ha estat el teló de fons d’aquest festival. Els tianencs saben que és un lloc per sentir músics i compositors de la vila, que busquen actuar en un espai que, tal com assenyala  la mateixa regidora, és molt acollidor:

 

Aquest any es va haver de moure de lloc un concert per la pluja, un fet que ha succeït altres estius. Enguany, però, la gran novetat ha estat que enlloc d’anar a la Sala Albéniz s’ha optat per obrir Can Riera per fer-hi el concert. La regidora de Cultura ho qualifica com a “una bona alternativa, ara per ara”.

 

Les Nits al Jardí d’aquest 2016 ja s’han acabat. Ara queda pensar en les del 2017, on aquest indret romàntic del poble tornarà a ser punt de trobada per a tothom.