Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana, un dels llocs preferits pels tianencs per les vacances

Temps de vacances pot ser el temps per marxar a d’altres països a conèixer llocs nous o bé visitar a la família que durant l’any i per la distància no  tenim a prop. Però, a més de gaudir dels parents busquem descansar, menjar de gust, dormir bé, relaxar-nos i compartir bons moments. Aquestes són algunes de les persones de Tiana que faran un viatge:

 

Marisol Just viu a la plaça del Coro. Aquests dies d’agost gaudeix de la casa des de primera hora del matí fins a la tarda, cosa que no pot fer durant la setmana pels horaris de la feina. Al setembre anirà a Croàcia, explica:

 

A la Llar de Persones Grans també hi ha qui marxa a veure familiars a la muntanya a Catalunya o per la Península. Però el que més crida l’atenció és que molts dels entrevistats afirmen que, encara que disposessin de tots els diners del món per marxar on volguessin, Tiana continuaria sent el seu lloc preferit per passar la major part de les vacances:

 

La Costa Brava és una de les altres destinacions preferides; gaudir del mar, els sopars a la casa de l’estiu i  desconnectar de Tiana és el que hi fan altres tianencs:

 

Hi ha qui treballarà aquest estiu passejant gossos, per exemple, ja sigui perquè són joves i no tenen recursos econòmics  o perquè l’estiu és, justament, una de les èpoques en què més feina tenen:

 

La majoria de la gent amb qui ha parlat La Local coincideix que les vacances són una oportunitat per gaudir del dia a dia. Moments dels quals, la resta de l’any, no poden disposar per la feina: temps, menjar, família, amics, llocs nous i descans.