Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ayra: “no hi ha hagut moció perquè ningú ha fet un pas al costat”

Només hi ha una raó que expliqui el fet que la moció de censura contra l’alcaldessa de Tiana no s’hagi materialitzat, segons la presidenta local d’ERC, M. de Gàdor Ayra. I és una raó senzilla i contundent: els regidors i regidores dels dos blocs negociadors (PDeCat-DC i junts + CUP), assenyala Ayra, no han estat capaços de posar-se d’acord. “Ningú ha fet un pas al costat” remarca. La presidenta d’ERC critica, també, que no tots els negociadors han respectat el “tempo” d’aquestes converses:

 

I això que una de les opcions que durant la negociació va proposar ERC va ser que els dos possibles candidats a ocupar l’Alcaldia, Olga Rué i Isaac Salvatierra, fossin alcalde o alcaldessa uns mesos cadascun:

 

Ayra diu que no se sent “decebuda, decebuda” sense moció però remarca que va ser ERC qui “va fer la feina més grossa i la que ens va saber greu” de fer. Es refereix, òbviament, al trencament, aquest setembre, del pacte de govern municipal que tenien amb el PSC.

Assegura, també, que el partit tenia clar que, encara que hi hagués hagut moció de censura, ERC no hagués format part “de cap equip de govern”.

 

I ara què, a Tiana? Per a ERC, assegura la presidenta local del partit, els propers mesos seran de treball municipal fent “una oposició coordinada” a l’Ajuntament:

 

Això sí: Ayra afirma que serà una oposició “sense cap mena de rancúnia, sense venjances ni res de res” cap al PSC.

Maria de Gàdor Ayra reconeix que, en aquests dos mesos i mig, han esmerçat “molt de temps, energia i preocupacions”. I fa autocrítica, també:

 

Per acabar, la presidenta republicana demana dues coses al PSC: en clau catalana, “que lluitin per treure el 155”, i dins el context tianenc “que escoltin més el poble”.

Podeu escoltar l’entrevista sencera en aquesta mateixa notícia.