Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Caminar i conèixer nous indrets, l’aposta de la gent gran

El Parc de Les Bateries de Montgat ha estat el lloc escollit per la Llar de persones grans de Tiana per fer les caminades per l’entorn del poble. Un total d’onze persones s’han reunit aquest dijous per fer una ruta fins a dos llocs emblemàtics prop de Tiana: les Bateries i l’Església romànica de Sant Martí. L’historiador Josep Maria Tòffoli ha estat el guia de la ruta i els ha explicat l’origen de les bateries. Es va construir l’any 1898 però no es van fer servir fins el 36, durant la Guerra Civil, per protegir Barcelona dels bombardejos de l’aviació feixista.

 

La segona parada ha estat a l’església romànica de Sant Martí que data de l’any 1.025. Tots els participants a la ruta també han pogut visitar l’església per dins.

 

Els participants estan contents amb aquestes sortides incloses al programa “Fem camí per la salut”. Comenten que els agrada caminar i conèixer nous indrets.

 

Aquesta ha estat la tercera ruta caminant que ha fet la Llar de persones grans aquest 2015. La primera va ser a Tiana per veure les diferents cases d’arquitectes i la segona el circuit de Montalegre.