Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’ANC de Tiana “no pot donar el mateix suport explícit al PSC que a CiU, CUP, ERC i Junts”

L’Assemblea Nacional Catalana de Tiana s’ha reunit per valorar el document “alternatiu” que els va fer arribar el PSC. L’entitat “valora positivament” aquest compromís concret. Tot i això han “remarcat” que “no és cap dels dos documents proposats per l’ANC en la seva campanya Els ajuntaments per la independència”. Així doncs, confirmen que l’Assemblea no pot donar tant de suport explícit al PSC com el que dóna a les candidatures de CiU, CUP, ERC i Junts per Tiana, “que han signat íntegrament el document proposat per l’ANC i s’han compromès públicament amb el seu contingut”. Així mateix ho ha explicat el coordinador de l’entitat, Jordi Millán.

 

Imatge d'arxiu: Ferran Vallespinós als estudis de Ràdio Tiana
Imatge d’arxiu: Ferran Vallespinós als estudis de Ràdio Tiana

El cap de campanya del PSC, Ferran Vallespinós, valora “positivament” que l’ANC “cregui convenient el nostre document”. Tot i això s’ha mostrat sorprès pel “suport” que dóna l’Assemblea a algunes formacions concretes.

 

En aquest sentit, des d’Esquerra Republicana, els que fins ara han estat socis de govern dels socialistes, creuen que necessitarien “un pas més” per poder pactar amb el PSC. Ho ha dit el candidat del partit, Ricard Fabra.

 

El candidat d'ERC Ricard Fabra amb les número 2 i 3 de la seva llista
El candidat d’ERC Ricard Fabra amb les número 2 i 3 de la seva llista

Fabra ha insistit que “sempre hem tingut com a objectiu la independència” i que s’han compromès amb l’ANC. Tot i això, valoren positivament que el PSC hagi fet un “pas endavant”.