Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Indiferència del poble davant la campanya electoral

Aquest divendres acaba el període de campanya electoral. Diumenge, finalment, arriben les eleccions municipals i Ràdio Tiana ha volgut saber si la feina que han fet els partits aquests quinze dies ha arribat a tot el poble. També què en pensen els veïns, si afecta o no a l’hora de votar, si el vot ja està decidit o, finalment, si voten a la persona o al partit polític. Una majoria comenta que no ha pogut viure la campanya al poble ja que hi treballen fora. Alguns se’ls fa pesada i no els aporta res. Altres creuen que tot continuarà igual guanyi qui guanyi. Hi ha més opinions negatives que positives. Tot i això, alguns creuen que la campanya ha estat  accessible i que els ha donat la oportunitat de conèixer el programa dels partits, tot i que el vot ja el tenien decidit. Però els ha servit per refermar-lo. Ràdio Tiana ha recollit algunes d’aquestes opinions.

 

Els tianencs i tianenques han tingut dues setmanes per conèixer i acostar-se als partits polítics que es presenten a les eleccions. Quinze dies de campanya electoral del PSC, CiU, ERC, el PP, la CUP i Junts, que culminarà aquest diumenge a les urnes.

Ràdio Tiana realitzarà tres programes especials al llarg de diumenge per acostar-vos minut a minut les eleccions municipals al poble.