Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t a viure l’oci de Tiana

1-filled-xl

Tinc bones relacions laborals?

Si sovint et ve al cap aquesta pregunta, o busques feina i no saps ben bé per on tirar, has d’assistir a les xerrades de “Dret laboral”. Tiana Activa ha organitzat una sèrie de trobades on Montse Garcia orientarà a totes aquelles persones que vulguin fer-se un lloc dins del món laboral i que es trobin perdudes. Així que no dubteu en apropar-vos a la Biblioteca Can Baratau per aprofundir en un dels temes que preocupa a més persones cada dia.

images

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: divendres

Hora: 19h

2-filled-xl

Taller en família

La primera paraula dels nadons sempre és rebuda amb molta alegria. Però, sovint, desconeixem que els nadons poden expressar-se molt abans de fer-ho parlant. Passa desaparcebut però el cert és que s’intenten comunicar amb els adults i que ho fan amb signes. En el taller organitzat per Criansana aprendrem a comunicar-nos amb els nadons a través de signes, tal i com ho fan els fills de persones sordes. Una activitat que neix amb l’objectiu de difrondre l’ús de la llengua de signes i millorar la comunicació pares-fills.

images-2

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dissabte

Hora: 11h

 

3-filled-xl

Un viatge a la música del passat

Torna el festival de música per excel·lència del nostre poble: Tiana Antica. El festival, vol fer un recorregut pe les corrents més importants de la música occidental. Aquest any, però, el programa incorpora alguna novetat i està pensat per atraure també el públic més jove.

Taller de Cal·ligrafia Llatina

Des de La Local us animem a anar al taller de cal·ligrafia que Keith Adams farà aquest diumenge. L’expert en cal·ligrafia llatina, farà un taller a les 10h del matí a la Seu del Coro. No us ho podeu perdre perquè és una oportunitat genial per fer un salt al passat i descobrir una cultura d’allò més interessant.

250px-Calligraphy.malmesbury.bible.arp

Lloc: Seu del Coro

Dia: diumenge

Hora: 10h

Música en directe

El dissabte ens visiten Arianna Savall i Petter Udland Johansen, creadors del conjunt  musical Hirundo Maris. Estan especialitzats en música antiga des de l’edat mitjana fins al barroc i ens deleiteran amb melodies mediterrànies i nòrdiques, entre d’altres. Per sentir-los heu d’anar a l’Ermita de l’Alegria, un entorn ideal per anar enrere i emocionar-se amb les notes. Serà el dissabte a les 19h de la tarda i cal comprar una entrada amb un preu de 10€.

images-3

El diumenge gaudirem de “Victoria a Doppo Coro”, amb Musica Reservata de Barcelona, un dels grups de música antiga més coneguts del país. El seu repertori està dedicat específicament al moviment del Renaixement i, com dissabte, faran sonar la seva música a l’Ermita de l’Alegria a partir de les 19h de la tarda. No us ho podeu perdre.

Lloc: Ermita de l’Alegria

Dia: dissabte i diumenge

Hora: 19h