Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Cap de setmana de reafirmació per alguns i canvi de dinàmica per als altres

Duel contra uns veïns incòmodes.

El CCE Tiana juga aquesta setmana contra l’Alella, vells coneguts en molts anys i en moltes categories. Els de José Gómez es veuen les cares amb el rival que ocupa la vuitena posició i està a un total d’11 punts del líder, que és l’equip tianenc. Venen en dinàmiques gairebé oposades. L’Alella ha encarrilat 3 victòries consecutives i un empat la setmana passada contra el Can Parellada. Per la seva part el Tiana ve de rebre un dur cop la setmana passada al perdre contra el Bufalà. Aquesta setmana tenen l’oportunitat de redreçar el rumb i de fer-ho al camp municipal d’Alella.

 

A fer bona la victòria de la setmana passada

Després de la injecció de moral que va suposar guanyar el partit de la setmana passada contra el Cabrera, el Bàsquet Tiana vol continuar amb bona ratxa contra l’Onyar, però no ho tindran fàcil contra els de Girona, ja que ocupen la tercera posició empatat a punts amb el líder i el segon classificat. Per aquest motiu veurem un xoc de trens entre dos dinàmiques diferents. Uns que lluiten per pujar a Copa Catalunya com és l’Onyar. Els de Ramon Pla no poden deixar escapar l’oportunitat de donar un cop d’efecte i guanyar a casa, ja que venen reforçats de la victòria de la setmana passada.

 

El Futsal vol guanyar en una pista complicada

Després de la victòria sense brillantor de la setmana passada els de Jorge Asensio es veuen les cares amb els del Castellví, a la pista d’aquests últims, on encara no ha guanyat cap equip aquesta temporada. Una pista que no està pensada pel Futbol Sala i que està molt més pensada pel Patinatge. Els del Baix Llobregat han fet del seu camp un fortí i ara el Tiana hi vol guanyar. Per fer-ho caldrà fer un  replantejament i esperar que la xerrada d’aquesta setmana hagi sorgit efecte. A part els tianencs ja sabran si podran ocupar la segona posició amb aquest partit, ja que l’Alella juga abans que ells.

 

El Vòlei vol seguir sumant contra un dels cuers

Després de guanyar al Premià de Dalt la passada setmana el Vòlei Tiana vol seguir sumant aquesta setmana contra el Granollers, un dels cuers de la categoria i un rival que només ha guanyat 4 partits aquesta temporada, encara que planten molta cara, com van fer la setmana passada contra el Lloret. Les del Vallès saben que ara els arriben rivals complicades i les tianenques necessiten guanyar per seguir optant a la segona plaça. A més com sempre les tianenques seguiran atentament el partit del Lloret que juga contra el Sant Just i que pot ser que els hi presentin problemes. Depenent dels resultats les tianenques es podrien posar segones de la primera divisió catalana.