Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Torna a escoltar la sessió pública del Retrobem-nos

Ràdio Tiana ha transmès, en directe, l’acte públic que ha servit per explicar el projecte del centre davant els veïns i veïnes del poble, per explicar el Retrobem-nos. Una informació que també es va poder seguir a través de les xarxes socials de La Local.

 

El programes i l’entrevista que ha fet Ràdio Tiana sobre el Retrobem-nos

L'alcaldessa i Tarragó a l'estudi de Ràdio Tiana
L’alcaldessa i Tarragó a l’estudi de Ràdio Tiana

Aquest programa ha començat, aquest dijous, a les 19h, mitja hora abans de la cita a la sala d’exposicions del Casal. Un informatiu que ha explicat el projecte i les diferents reaccions que ha comportat. Aquesta és la prèvia que s’ha pogut escoltar des de la 107.2 FM.

 

L’emissora local, només uns segons després que hagi finalitzat aquesta reunió, ha fet un resum per explicar les novetats del projecte de reducció de trànsit al centre. En aquest informatiu s’ha pogut escoltar algunes intervencions de la sessió, tant de l’alcaldessa, com de l’expert en economia urbana, Marçal Tarragó, com d’alguns veïns i veïnes.

 

Dues hores abans que aquesta exposició comencés, l’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, i l’especialista en urbanisme comercial, Marçal Tarragó, han passat per l’estudi de Ràdio Tiana per fer una entrevista, explicant el projecte de primera mà.

 

Torna a escoltar la sessió pública que s’ha fet al Casal de Tiana

La sessió pública s’ha celebrat aquest dijous 20 de febrer a les 19.30h a la sala d’exposicions del Casal de Tiana. Uns 120 tianencs han assistit a la reunió informativa sobre la pacificació del centre del poble, el projecte Retrobem-nos. La sala era plena de gom a gom i ha quedat petita, unes 40 persones han hagut de quedar-se de peu durant tota la sessió.

 

Escolta la primera part de l’acte:

 

Escolta la segona part de l’acte:

 

 

El desplegament de la ràdio

Una vegada més aquest programa també ha estat possible gràcies a la feina voluntària dels col·laboradors de Ràdio Tiana, periodistes amb els quals és possible plantejar reptes més grans. Aquest dijous, doncs, els oients de l’emissora han pogut comptar amb un directe amb quatre connexions des de la mateixa sala, amb unes xarxes socials actives i amb un web de notícies actualitzat ràpidament.

 

Especial ‘Menys cotxes al centre’ de La Local

La Local també ha dedicat diverses notícies a aquest projecte del centre de Tiana.