Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Casals i campus d’estiu s’hauran d’adaptar a l’alerta sanitària

Les inscripcions pels casals i campus d’estiu que es faran a Tiana estan obertes. Enguany, però, estan condicionats per l’alerta sanitària per la Covid-19. Això vol dir que, per tirar endavant, totes les ofertes lúdiques han de complir amb la normativa vigent pel que fa a mesures de protecció, higiene i seguretat establertes per les autoritats.

Entre les ofertes actives, es troben el Casal d’Estiu de l’Escola Lola Anglada, el Casal Esportiu del Duet Sports Jordi Marí, el Campus de Futbol, les Fun Weeks de Kids&Us, el Casal d’Estiu i les estades de tennis o pàdel del Casino de Tiana i el Casal d’Estiu de l’Hípica de Tiana. Trobareu més informació als enllaços adjunts.

Ajuts per a famílies més vulnerables

L’Ajuntament de Tiana ha publicat aquest dijous la convocatòria d’ajuts econòmics extraordinaris per a les activitats d’estiu destinades a les famílies més vulnerables o que han vist reduïts els seus recursos arran de la crisi sanitària. A les bases, però, s’especifica que només estan inclosos dintre d’aquests ajuts el Casal d’Estiu del Lola Anglada, el Casal Esportiu de Duet Sports i el Campus de Futbol.

Els ajuts van dirigits als infants i joves empadronats a Tiana, nascuts entre el 2002 i el 2017 (ambdós inclosos) i es divideixen en dues tipologies. Per una banda, es troben les setmanes bonificades, on l’Ajuntament es fa càrrec del 100% del cost d’una setmana d’activitats, amb un màxim de dues setmanes bonificades per infant. Per l’altra, es troben els preus bonificats, on l’Ajuntament ofereix un preu reduït de 60 euros a la setmana i assumeix el cost de la diferència del preu que ofereix l’entitat organitzadora.

Les sol·licituds es poden fer pes dues vies fins al 19 de juny. A la convocatòria s’indica que, preferentment, hauria de ser per via telemàtica a través de la plataforma ReservaPlay, però també es podrà fer presencialment a l’Ajuntament sol·licitant cita prèvia al telèfon 93 395 50 11. Per a més informació, consulteu l’anunci de la convocatòria complet.