Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un Tast Tiana virtual i a la carta

L’alerta sanitària pel coronavirus ha impedit que aquest any es pugui fer el Tast Tiana 2020. Tot i això, aquesta cita tianenca continuarà viva amb dues propostes diferents.

Tast virtual

La primera és un tast virtual organitzat per Enoturisme DO Alella. Aquest dissabte 13 de juny, a les set de la tarda, la sommelier Montse Velasco, Nas d’Or 2011, guiarà un maridatge entre 3 vins dels cellers Alta Alella, Quim Batlle i Reventós d’Alella i 3 melmelades de Melmelària. Es farà en directe a través de l’Instagram @enoturismedoalella.

Per participar en aquest tast virtual, s’haurà de comprar el pack de productes proposats per fer el maridatge, que a part dels tres vins i les tres melmelades, també inclou 6 copes. Cada pack està pensat per compartir entre 6 persones.

Segons si es recull presencialment o es demana a domicili, el preu del pack varia. En el primer cas, que s’ha d’anar a recollir a l’Ajuntament el divendres 12 de juny de nou del matí a dues del migdia o de quatre a sis de la tarda, val 48 euros.

En el segon cas, en val 55. A la web d’Enoturisme DO Alella especifiquen que l’enviament es farà efectiu el 12 de juny i que, a part de Tiana, pot arribar als següents municipis: Alella, Arenys de Munt, Argentona, Badalona, Barcelona, Cabrera de Mar, Cabrils, Calella, El Masnou, Granollers, La Roca del Vallès, Llinars del Vallès, Martorelles, Montgat, Montornés del Vallès, Òrrius, Premià de Mar, Premià de Dalt, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pol de Mar, Santa Coloma de Gramenet, Santa Maria de Martorelles, Teià, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt.

Plat a la carta

La segona proposta té a veure amb l’altra protagonista del Tast, la gastronomia. Diferents restaurants de Tiana destacaran un o dos plats inclosos a la seva carta. Si es demanen, s’obsequiarà amb una copa del Tast.

Aquesta iniciativa es començarà a fer aquest mateix cap de setmana i estarà activa durant tres setmanes, fins al 28 de juny. Aquests són els plats que oferirà cada restaurant:

Les dues pastisseries de Tiana també oferiran un producte especial, però en aquest cas no es donarà una copa a canvi.