Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

CiU retira la pregunta sobre la FMC

Convergència i Unió ha retirat la pregunta on demanava a Esther Pujol si la seva imputació al procés de la FMC tindria conseqüències polítiques pel PSC dintre del municipi. El portaveu de CiU, Enric Nolis, ha retirat la pregunta hores després que l’alcaldessa de Tiana hagi declarat al jutjat de Sabadell per la seva imputació.

Al ple d’aquest dimarts també s’ha parlat de les obres del carrer Sant Cebrià. El regidor d’urbanisme, Ricard Fabra, ha afirmat que les interrupcions es deuen a problemes de disponibilitat d’Endesa, però que esperen que les actuacions a aquest carrer s’acabin a mitjans d’octubre i amb el menor impacte possible pels ciutadans. Tot i així, ha dit que sense l’autorització de l’empresa elèctrica no poden tocar cap cable i que, per aquest motiu, tenen les mans lligades.

 

D’altra banda, el tinent d’alcalde Jordi Gost ha acusat d’irresponsable a Enric Nolis per portar al ple temes com l’estelada o les inscripcions de “municipis per la independència” quan ja s’ha parlat sobre ells en junta de portaveus. Segons ell, aquest tipus d’accions poden influenciar el recurs contenciós administratiu que hi ha sobre el tema.

 

Pel que fa als festius locals de l’any vinent, al ple municipal d’aquest dimarts s’ha decidit que siguin el 16 de setembre amb motiu del dia de Sant Cebrià i el dilluns 25 de maig, Dilluns de Pasqua Granada.