Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El joves posen el seu gra de sorra a la Festa Major

Un centenar de persones, en la seva majoria gent jove, s’han apropat al cercavila que ha passat per diferents bars del poble en el primer dia de Festa Major. Tot i ser la segona vegada que se celebra aquest activitat, aquest any s’estrenava amb el nom de Descorxada. Els participants han recorregut en aquesta ocasió el Mas Blanc, el Casino, La Taula de la Paquita, El Casal i el Tubbis-Bar acompanyats amb la música i l’animació de La Banda Patilla.

Després de més de dues hores, el cercavila ha arribat a la plaça de l’Antic Camp de Futbol, on han pogut gaudir d’una festa amenitzada per un DJ. Els organitzadors, un grup de joves reunits sota el nom de Els Descorxats, valoren molt positivament l’èxit d’aquest any. Pau Muñoz, un d’ells, assegura que l’elevada assistència demostra que la gent jove s’està implicant a la Festa Major.

 

I sembla que els assistents també gaudeixen de la vetllada. De fet, esperen que aquesta activitat continuï els pròxims anys.

 

A més, els joves s’animen i també volen contribuir amb les seves pròpies idees. Per exemple, portant samarretes comunes amb el seu grup d’amics.

 

Tot i així, també hi ha qui diu que aquesta pot ser una bona oportunitat per repensar si al poble hi ha suficients bars per gent jove.

 

La Descorxada s’ha estrenat, per tant, amb èxit però la feina de Els Descorxats a la Festa Major no acaba aquí. Aquest grup de joves també ajudarà en l’organització d’altres actes com la Ceptrotada  o la Festa dels Colors d’aquest divendres.