Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ciutadans serà el partit que més actes de campanya farà a Tiana

Tot i que, ara per ara, Ciutadans no té assemblea local a Tiana serà el partit que més actes farà durant la campanya electoral per les Autonòmiques del 21-D, que comença aquesta mitjanit. El partit que a Catalunya lidera Inés Arrimadas ha reservat espais a quatre llocs de Tiana: el parc de l’Antic Camp de Futbol, el jardí Lola Anglada, el parc del Dr. Barraquer (parc de les paelles) i el parc de Can Puigcarbó.

A tots aquests espais a l’aire lliure, Ciutadans hi serà present de 10h a 14h els dies 6, 8, 9, 10, 16 i 17 de desembre, tot i que eno han especificat quin tipus d’acte hi faran.

ERC també serà força activa durant la campanya d’aquestes Autonòmiques al poble: dimarts 12 farà un acte de campanya al vespre, a la sala Sant Jordi del Casal. Els dies 15 i 16 també ha triat l’Antic Camp de Futbol per fer presència durant la tarda i, el 16, al migdia i la tarda. Els republicans també havien sol.licitat dissabte 16 a la tarda, com Ciutadans, aquell espai però la formació taronja se’ls va avançar i, per tant, la Junta Electoral de Zona l’ha concedit a Ciutadans pel matí i a ERC de 14h a 18h

Per la seva banda, la CUP té previst fer un sol acte  a Tiana durant la campanya: serà dissabte 16 a la tarda, a la sala Sant Jordi, on passaran un documental que La Directa ha elaborat sobre els fets de l’1 d’octubre a l’escola Ramon Llull de Barcelona.

Els socialistes tenen previst fer presència al mercat setmanal de la Plaça de la Vila els dos dimarts de campanya (dies 12 i 19 de desembre), de 10h a 13h. El dia 12, per la tarda, el PSC també farà un acte electoral al poble. Serà amb Raül Moreno, diputat al Parlament i portaveu del PSC a les comissions de Benestar Social i Famílies, a la comissió d’infància.

El PDeCat també té previstos alguns actes a Tiana, que donarà a conèixer properament.