Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Encara no hi ha acord sobre si es fa, o no, la moció de censura

Nova reunió, intensa i llarga, aquesta nit de dilluns al Casal per mirar d’arribar a un acord per fer una moció de censura contra l’alcaldesssa.  Aquesta vegada, però, tampoc s’ha pogut prendre cap decisió concreta. Queda tot pendent, han explicat, d’una darrera reunió que encara no té data però que es farà, asseguren, aquest mes.

Així doncs Junts i la CUP, d’una banda, i el PDeCat-DC d’una altra han tornat a negociar però per ara, encara no hi ha acord: ni pel sí ni pel no. Aquest és el resum dels representants dels diversos grups del punt en què es troba la negociació, tot just en sortir de la reunió. Escoltem, en aquest ordre, Joan Graupera (PDeCat), Gemma Liñán (Junts) i Judith Jordà (CUP):

 

Una estona abans de finalitzar la reunió s’hi ha incorporat ERC, concretament la seva presidenta local, Maria de Gàdor Ayra, que ha confirmat la participació activa del partit, des de la reunió d’avui, en la possible moció de censura:

 

Les representants d’Esquerra Republicana i la CUP han sortit tot just després de la reunió, a fer l’enganxada de cartells de l’inici de la campanya electoral del 21-D, que comença aquesta mitjanit.