Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Comença el curs a Ràdio Tiana

Molts oients de Ràdio Tiana s’hauran adonat que aquest dilluns es tornaven a posar davant dels micròfons Carme Cussó i Josep Sánchez amb “L’Envelat”, el programa musical que ha donat el tret de sortida a la temporada 2014-15. Entre aquesta setmana i la següent, “Valors en alça”, “Argonauta”, “Música del diable” i molts altres espais tornaran a les ones de l’emissora municipal del poble per quedar-se fins al juny de l’any vinent.

L’estrena del programa esportiu “La Rematada” s’endarrerirà fins la setmana vinent degut al ple extraordinari d’aquest dilluns. A més, aquesta temporada també hi ha hagut alguna baixa com, per exemple, “Prem el play”, l’espai d’entreteniment que anava dedicat als més joves.

Tot i així, també s’incorporaran alguns programes nous. “Corresponsables” serà un espai dedicat a l’actualitat i a les entrevistes que s’emetrà entre les 22:00h i les 23:00h dels divendres. Cal destacar, d’altra banda, la incorporació a la ràdio de l’ex-alcalde de Tiana i ambientòleg, Ferran Vallespinós, amb el seu programa mediambiental “La terra és casa nostra”, cada dimecres entre les 19:00h i les 20:00h.