Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Concentració a la Plaça de la Vila en motiu de la vaga general del 21-F

Més de vuitanta persones s’han concentrat aquest dijous a la Plaça de la Vila. La mobilització forma part de la vaga general convocada per avui, 21 de febrer, i que preveia que, a Tiana, els tianencs i tianenques que la secundessin es manifestessin a les 12 del migdia davant de l’Ajuntament.

Durant la concentració, s’han col·locat dues pancartes a terra amb els missatges “Fake Justice” i “Self-determination is a right, not a crime”. Aquests són els principals lemes de les mobilitzacions previstes pel judici del procés, com la del passat dissabte a Barcelona o la que es farà el pròxim 16 de març a Madrid.

Precisament des d’Òmnium i ANC Tiana, coordinats amb Montgat Decideix, estan organitzant el viatge en autocar fins a la capital espanyola per poder estar presents a la manifestació. Durant la concentració d’aquest dijous s’ha informat que, actualment, hi ha unes 40 persones apuntades, a l’espera que s’hi afegeixin més. El preu per persona és de 50 euros anada i tornada.

Serveis mínims al transport públic

Amb motiu de la vaga general, convocada aquest dijous 21 de febrer; el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha decretat els serveis mínims a escoles, instituts, hospitals i transports públics.

Així doncs, durant tot el dia Rodalies de Catalunya presta el seu servei en un 33%:

Pel que fa als autobusos de TUSGSAL, l’oferta és del 50% del servei habitual:

L’estat del servei dels Transports Metropolitans de Barcelona es va actualitzant segons avança la jornada. A les 12 del migdia, els metros passaven en aquest interval de temps:

https://twitter.com/TMBinfo/status/1098538016451252224

Els busos que circulen per Barcelona es veuran afectats per les concentracions que hi ha convocades tant al matí com a la tarda:

https://twitter.com/emergenciescat/status/1098524298736820225

A més a més, en el moment que es publica la notícia, els serveis de les línies R1, R3 i R4 de Rodalies s’han vist afectats per la invasió de vies a l’estació de Plaça Catalunya. La circulació s’ha interromput en els dos sentits.