Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Concepció Carreras rep un merescut homenatge

En una sala plena de gom a gom, amb públics de totes les edats i amb una àmplia representació de la seva família. Així estava la sala d’actes de la Biblioteca de Can Baratau, que s’ha quedat petita per poder escoltar el conte que ha explicat la Concepció Carreras sota el títol: “Perquè els elefants tenen trompa” de Rudyard Kipling, creador entre altres del “Llibre de la Selva”. Per poder fer aquesta presentació la Concepció no ha estat sola, ha contat amb l’Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana. Al acabar el conte ha pres la paraula la directora de la biblioteca qui li ha agraït tota la col·laboració durant aquests anys i li ha fet entrega d’un àlbum que recull les imatges de la Concepció al llarg dels anys a la biblioteca tianenca. Després l’Alcaldessa també ha parlat i l’ha volgut encoratjar a que segueixi amb la seva labor.
Al final de l’acte la mateixa Concepció ha explicat que ha gaudit molt i que no s’esperava que li fessin aquest homenatge.

 

Per a ella la lectura sempre ha estat molt important. Per això creu que el fet de llegir, potenciar la lectura entre totes les edats i la transmissió dels contes són molt importants. Concepció Carreras

 

Participa a la comissió de lectura de l’Ajuntament, és membre de les avies de conte, ha estat jurat de les Mostres Literàries de Tiana. Aquests són algunes de les activitats en que la Concepció participa. Que li hagin fet un homenatge no vol dir que les deixi de fer, com ella mateixa ha confirmat

 

L’hora del conte també ha tingut música. Gràcies a la col·laboració de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana, que han ajudat a la Concepció Carreras a fer el conte més agradable i amè pel nombrós públic assistent de totes les edats i que han escoltat molt atents.