Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Consulta la programació de la 107.2 FM

Tot i que fins ara l’emissora municipal ha mantingut programes com l’Envelat o la Rematada, a partir d’aquest mes de gener , la graella de Ràdio Tiana torna a omplir els seus espais amb més continguts. Ho farà amb programes tradicionals de la casa, amb altres de recuperats i, fins i tot, amb novetats per aquest 2014.

La graella. Groc: informatius/ Verd: estrena setmanal del programa/ Rosa: repeticions

La graella. Groc: informatius/ Verd: estrena setmanal del programa/ Rosa: repeticions

La 107.2 FM recupera el format dels informatius

Els informatius i els diferents butlletins horaris oferiran les notícies relacionades amb l’actualitat local, passant per temes polítics, econòmics, socials, culturals i esportius. Aquests continguts de caire informatiu estaran conduits periodísticament per Marta Mestre i tècnicament per Sergi Quevedo, qui també explicarà les novetats esportives. Uns programes, però, que rebran el suport de periodistes i tècnics audiovisuals que, en aquest moment, ja col·laboren amb La Local, una feina de col·laboradors que fa possible el plantejament d’una programació com aquesta.

L’emissora, com ha fet fins ara, continuarà transmetent els plens municipals en directe a través de la seva freqüència. A partir d’ara, però, ho farà amb l’explicació dels redactors locals.

Ràdio Tiana tindrà programes per a tots els gustos 

El mitjà de comunicació local continua reservant el seu espai a programes tradicionals de l’emissora com L’Envelat amb Carme Cussó i Josep Sánchez, que a partir d’ara es recupera els dilluns de 17’30 a 19h, o la Rematada, la crònica esportiva de cada setmana amb Sergi Quevedo. La Música del Diable, de Josep Maria Domènech, farà sonar durant aquesta nova temporada el Blues blanc a través de la freqüència local. Els col·laboradors de l’Argonauta, Juan Reina i José Miguel Sánchez, ens faran viatjar cada setmana mentre que un dels crítics de cinema més coneguts del Maresme, Jacint Fornols, ens aproparà cada setmana a les novetats i a la història de la gran pantalla amb el ‘Fila 6’.

La programació d’aquest 2014 també estarà pensada pel públic adolescent amb programes com ‘Prem el Play’, que ens explicarà l’actualitat des de la mirada dels joves del nostre entorn.

La 107.2 FM emetrà continguts amb altres emissores municipals catalanes. Així doncs, els tianencs podran gaudir de continguts com ‘Mossega la Poma’, dirigit als apassionats de les noves tecnologies, ‘Pagesos de ciutat’, pels amants dels horts urbans o ‘TotMusicat’, espai dedicat a la música en català. L’emissora, a més a més, compartirà programes amb Mataró Ràdio. Els tianencs i tianenques podran seguir els consells mèdics amb ‘I com estàs de Salut’ i reflexionaran amb ‘Valors en alça’. Un altre dels programes que produeix la ràdio de la capital del Maresme que emetrà la de Tiana és ‘El nou Pregoner’, que de la mà dels periodistes Francesc Andrés i Laura Cera vol fer entendre millor com són la resta de països que formen Europa.

 

L’emissora municipal obre les seves portes a nous col·laboradors

Les entitats del poble, com la Biblioteca Municipal, també participaran de forma activa amb els continguts de l’emissora. Ràdio Tiana, però, obre les seves portes a la resta d’associacions i ciutadans que vulguin tenir presència en la comunicació local com a col·laboradors.