Micròfon Ràdio Tiana
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Torna la informació de proximitat a Ràdio Tiana

Ràdio Tiana comença l’any engegant de nou el seu micròfon. L’emissora vol tornar a donar veu a totes les persones del municipi i  a explicar les notícies que passen al costat de casa a tots els ciutadans. Des del passat mes de novembre, La Local ha donat aquest servei al poble però, a partir d’ara, es vol aprofitar la infraestructura radiofònica de la qual disposa Tiana des de fa gairebé 20 anys. “Hi ha una demanda social de gent que necessita saber el que està passant al poble”, ha explicat el fundador de la ràdio, l’any 1996, i impulsor dels actuals mitjans, Isaac Salvatierra. El periodista ha afegit: “la ràdio no ha arribat a desaparèixer però s’havia perdut la part d’informació local”.

[destacat_dreta]Salvatierra: “Hi ha una demanda social de gent que necessita saber el que està passant al poble”[/destacat_dreta]

Després de l’èxit del nou mitjà de comunicació digital del poble, La Local -dirigit pels mateixos treballadors i col·laboradors de l’emissora-, l’equip de la ràdio ha preparat la programació per aquest 2014. A partir d’aquest proper 13 de gener, doncs, la graella de la 107.2 FM tornarà a omplir-se de continguts de proximitat i ho farà amb gran varietat de programes. “La gent que no té accés a internet, a través dels mitjans clàssics, tindrà accés a la informació a través d’un informatiu de ràdio”, ha justificat Salvatierra.