L’obra guanyadora de la darrera edició d’aquest premi literari va ser "Viena, 1912" de Toni Roca
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Convocada l’onzena edició del Premi Memorial Agustí Vehí-Vila de Tiana

L’Associació En Negre, l’Ajuntament de Tiana i l’editorial Alrevés ja han convocat l’onzena edició del Premi Memorial Agustí Vehí-Vila de Tiana de novel·la negra. Enguany, amb una novetat: la dotació passa de 2.000 a 3.000 euros. Aquest premi, que es lliurarà durant el decurs del Festival Tiana Negra 2024, busca novel·les originals escrites en llengua catalana que s’adscriguin al gènere negre.

Els originals es poden presentar fins a les 12 del migdia del dia 3 de desembre per correu electrònic a través de l’adreça associacioennegre@gmail.com i han de tenir una extensió mínima de 110 pàgines i una màxima de 280, escrites a doble espai i amb font Times New Roman 12.

El correu ha d’anar acompanyat, a més del fitxer Word amb l’obra sense signar, d’un document amb la plica corresponent on s’especifiqui el nom complet, el correu electrònic, el telèfon, l’adreça i el DNI del participant.

D’entre totes les obres presentades, el jurat escollirà un guanyador que obtindrà un total de 3.000 euros: 1.500 s’atorguen en el moment de la concessió del premi i els altres 1.500 corresponen a l’avançament de drets d’autor que es faran efectius en el moment de la publicació de la novel·la per part de l’editorial Clandestina a través de la col·lecció Crims.cat. La publicació està prevista per setembre d’aquell mateix any, aproximadament.

L’obra guanyadora de la darrera edició d’aquest premi literari va ser “Viena, 1912” de Toni Roca, una novel·la policíaca de caràcter històric premiada per la seva originalitat.