Montse Torres, JuntsxCat Tiana
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Montse Torres, portaveu de JuntsxCat, sobre el govern: “Esperava una mica més de col·laboració”

Els resultats de les eleccions municipals han permès a Junts per Tiana governar en solitari amb una àmplia majoria absoluta de 8 regidors i regidores. Això ha fet que l’oposició quedi en minoria i, després del pas d’Albert Sales del PSC a regidor no adscrit, la resta de forces municipals només tenen un regidor cada una al ple. Iniciem, doncs, una ronda d’entrevistes als portaveus dels grups municipals que estan a l’oposició per parlar d’aquesta situació de minoria, conèixer com han viscut aquestes primeres setmanes de mandat i els primers assumptes que posaran sobre la taula. Avui, Montse Torres, portaveu de JuntsxCat Tiana.

Montse Torres explica que la posició del seu grup municipal sempre ha estat de col·laboració, defensant el seu programa particular, però amb la mà estesa. La portaveu recorda que en el mandat anterior van ajudar a aprovar tots els pressupostos municipals. Segons Torres, però, aquesta voluntat de col·laboració no l’ha vist en l’actual govern i confessa estar “astorada” perquè de moment no s’està tenint en compte a l’oposició.

Pel que fa als temes que consideren prioritaris, el més destacat és el de la Seguretat. “En poc temps s’ha incrementat el nombre de robatoris”, diu la regidora. A més, també aposta per millorar el sou de la policia local.