Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona tanca la vintena edició del Festival d’estiu de cobles i compositors

El Festival d’estiu de cobles i compositors tanca aquest dimecres 26 de juliol a dos quarts de deu del vespre al parc de l’antic camp de futbol la seva vintena edició amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona i les sardanes de Joan Druguet i Enric Ortí. La Leles explica que la Cobla Sant Jordi celebra enguany els 40 anys de la seva fundació:

 

Les composicions que es podran ballar i escoltar pertanyen, precisament, a dos membres d’aquesta cobla, el tenor Enric Ortí i el contrabaix Joan Druguet:

 

Algunes de les peces que es podran gaudir són Essència d’aplec, Petons de matinada, Bombolles d’amistat, 5 d’agost o El fill de can Rosset.

Un any més, després del descans es farà el concurs de Sardanes Revesses i es donarà el premi d’un cava Alta Alella al concursant que hagi sumat més encerts en els tres concerts. El repte és descobrir el tiratge de la sardana revessa que s’interpretarà.

L’Agrupació Amics de la Sardana de Tiana va iniciar les Sardanes a la Fresca el juliol del 2003. D’aleshores ençà, els dimecres d’aquest mes d’estiu s’han convertit en una cita imprescindible pels sardanistes.