Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Miquel Santiago, portaveu del PSC: “El govern hauria d’escoltar a l’oposició, la meitat del poble que va anar a votar”

Els resultats de les eleccions municipals han permès a Junts per Tiana governar en solitari amb una àmplia majoria absoluta de 8 regidors i regidores. Això ha fet que l’oposició quedi en minoria i, després del pas d’Albert Sales del PSC a regidor no adscrit, la resta de forces municipals només tenen un regidor cada una al ple. Iniciem, doncs, una ronda d’entrevistes als portaveus dels grups municipals que estan a l’oposició per parlar d’aquesta situació de minoria, conèixer com han viscut aquestes primeres setmanes de mandat i els primers assumptes que posaran sobre la taula. Avui, Miquel Santiago, portaveu dels Socialistes de Tiana.

Miquel Santiago explica que, pel PSC, ha sigut un començament de mandat “complicat”: “El poble ens havia donat dos regidors i en tenim un”. Tot i així, estan il·lusionats i volen transmetre un missatge d’optimisme. Els Socialistes de Tiana assumeixen que en la passada legislatura “hi ha coses que no hem fet bé i altres han fet millor que nosaltres” i són conscients que el poble els ha situat a l’oposició i l’aritmètica “és la que és”.

Santiago afegeix que volen fer una oposició “responsable i ferma” i manifesta que els agradaria que el govern mantingués la seva promesa d’escoltar a l’oposició, perquè “una cosa és parlar i l’altra són els fets”.

Pel que fa als temes que consideren prioritaris, el més destacat és el de la Seguretat i la preocupació del veïnat de Les Costes i els Vessants pels darrers robatoris. “Els socialistes estem aquí i estem treballant”, assegura Santiago.