Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Diego Parra, portaveu del PP: “Davant d’una majoria absoluta tenim dues opcions: negociar o votar en contra”

Els resultats de les eleccions municipals han permès a Junts per Tiana governar en solitari amb una àmplia majoria absoluta de 8 regidors i regidores. Això ha fet que l’oposició quedi en minoria i, després del pas d’Albert Sales del PSC a regidor no adscrit, la resta de forces municipals només tenen un regidor cada una al ple. Iniciem, doncs, una ronda d’entrevistes als portaveus dels grups municipals que estan a l’oposició per parlar d’aquesta situació de minoria, conèixer com han viscut aquestes primeres setmanes de mandat i els primers assumptes que posaran sobre la taula. Avui, Diego Parra, portaveu del PP.

El PP ha tornat al ple de Tiana després de no aconseguir representació en l’anterior mandat. “Ens hem tornat a posar una mica al dia”, diu el portaveu, tot i que han seguit de prop l’actualitat municipal.

Parra diu que davant d’aquest escenari de majoria absoluta, tenen dues opcions: “negociar o votar en contra”. Per exemple, el regidor explica com van negociar amb el govern un increment de les dietes de l’oposició. Per a ell, aquest diàleg entre govern i oposició és el camí, tot i que afegeix que en el darrer ple aquesta voluntat de negociar “no s’ha vist”.

El portaveu del PP assegura que el seu grup municipal tindrà una disposició de mà estesa. “Nosaltres escoltarem i expressarem la nostra opinió, si (el govern) ens la vol tenir en compte nosaltres li donarem suport, si no tindrem el nostre parer de fer oposició”, diu.

Pel que fa als temes que consideren prioritaris, a banda de la seguretat, també li preocupa l’estat de la piscina municipal.