Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Darrera setmana d’alguns equips de Tiana i comencen les fases del bàsquet

FisioLau Tiana – Vedruna de Gràcia primer assalt per l’ascens

El FIsioLau Bàsquet Tiana juga el primer assalt aquesta temporada contra el Vedruna de Gràcia B. Els tianencs comencen les fases d’ascens a segona catalana, com explica el mateix entrenador ja tenen clar que serà un rival complicat i que ve de guanyar, ja que poca cosa sap de l’equip, com explica el mateix entrenador José Luís Martínez

 

El mateix tècnic ha reconegut que no ha tingut temps de mirar els partits d’aquest rival. Sap el que diu la classificació d’ell i poca cosa més. El Vedruna arriba com a segon classificat de la seva lliga de tercera i amb moltes ganes. És la millor defensa del seu grup, però al mateix temps és un dels pitjors atacs, per tan juga a marcadors molt diferents els que està acostumats el Bàsquet Tiana. Direm que com a anècdota porta el mateix balanç que els de Martínez 23 guanyats per 7 de perduts. A més l’equip tianenc segueix amb problemes perquè molts jugadors estan fent fases amb els seus respectius equips. Tot i això el compromís amb el primer equip és total.

 

Els demés equips també tenen fases i per tan serà un cap de setmana interessant pel Bàsquet Tiana en general. Un dels plats forts serà el partit del FisioLau, el primer equip de l’entitat.

 

El CCE Tiana tanca la temporada amb ganes d’acabar.

El CCE Tiana torna per disputar la darrera jornada de la lliga. Després dels descans de la setmana passada, aquesta setmana disputa el seu darrer partit contra el Juvesport, un rival de la zona baixa i que tancarà una molt mala temporada. Tot i que tenen ganes de que ja s’acabi el nou entrenador reconeix que afronta el partit amb motles ganes, Oscar Chies.

 

Tot i les ganes hi ha poca cosa en joc, ja que saben que l’any que ve continuaran a quarta catalana. Per tan cal fer un projecte atractiu en el que ja treballen i aquest darrer partit és un pur tràmit per tancar aquest desastrós curs 2015-2016

 

El Futsal Tiana tanca temporada contra el líder, l’Esplais

El Futsal Tiana tanca la temporada. Aquesta setmana juga el darrer partit contra el líder de la categoria, el totpoderós esplais. El conjunt de Santa Margarida i els Monjos ha de guanyar si vol aconseguir mantenir el seu liderat. Per altra banda el Futsal Tiana ja no s’hi juga res. Tot i això l’entrenador creu que serà un partit especial per la rivalitat que hi ha entre els dos conjunts. Jordi Víctor Zarraluki

 

Encara que a vista de l’entrenador tots els conjunts son iguals entén que les motivacions són diferents i més amb aquest rival Una victòria serviria per deixar millor regust de boca de la temporada.

 

Ara ja pensen en guanyar a aquest rival. Si ho fessin tancarien amb molt millor aspecte un any de transició i de molts canvis a nivell de club.

 

El Vòlei Tiana juga contra el Barberà amb ganes de donar la campanada

Després de guanyar fa 3 setmanes al segon classificat, el Vòlei Tiana, que ja ha baixat matemàticament de categoria des de fa diverses jornades, juga contra el líder del grup de les fases. El Barberà. Les de Xavier Valls es veuen les cares contra el líder. Un rival complicat, que també sap que es mantindrà segur. Tot i això l’entrenador espera que les noies tinguin les mateixes ganes que contra el Granollers. Xavier Valls

 

Tot i això el tècnic reconeix que aquesta aturada de 15 dies per jugar les fases finals i d’ascens poden ser molt perjudicials per l’equip. Més després de fer un tan bon paper contra el Granollers.

 

Tot i això Valls té molt clar que queden partits per gaudir i per començar a pensar en la propera temporada. Una temporada que s’ha de planificar a tercera catalana però mirant molt més a munt.