Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’infern dels camps nazis i la doble moral de la societat: la nova aposta de Mímesis teatre, diumenge a l’Albéniz

El teatre dins del teatre: un tema que als tianencs de Mímesis Teatre els atrau especialment. La peça que estrenen aquest diumenge a la nit a la Sala Albéniz torna a tocar el tema però, aquest cop, traspuant dramatisme. I és que “Himmelweg, camí del cel” -que és una història real- transporta el públic ni més ni menys que a un camp de concentració nazi, els tenebrosos dies de la Segona Guerra Mundial. Ens en parla la directora, Anna Molas:

 

Malgrat que el rerefons de l’obra és un tema tan dolorós, Anna Molas remarca que no hi ha cap escena explícitament violenta. N’hi ha prou, afirma, amb el que intuïrà el públic i amb les referències que es fan, a l’obra, de l’horror nazi.

 

És la primera vegada que l’Anna Molas es posa al capdavant d’una obra de teatre amb Mímesis, grup del qual va ser cofundadora ja fa 6 anys. Poder dirigir els seus companys ha estat una experiència que l’Anna ha gaudit molt:

 

L'Anna Molas, al Casal, aquest divendres
L’Anna Molas, al Casal, aquest divendres

L’Anna directora porta molts anys d’experiència com a actriu amater. Amb aquestes tables, això és el que, especialment, ha demanat als seus actors i actrius a l’hora de dirigir aquest “Himmelweg” tianenc:

 

Una de les novestats més engrescadores d’aquesta posada en secena, diu Molas, és la incorporació d’un grup de 5 joves del poble que els van demanar formar part de Mímesis. S’estrenen com a actors i actrius amb aquesta peça:

 

Les entrades per l’obra es poden comprar a la taquilla de la sala Albéniz el mateix diumenge. Es farà una segona representació a la sala Sant Jordi de la biblioteca Tirant lo Blanc de Montgat, dissabte vinent, dia 21, a les 10 de la nit.

“Himmelweg, camí del cel” és una peça escrita expressament per teatre de Juan Mayorga, que ha recorregut escenaris de tot l’Estat Espanyol.