Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un taller pràctic donarà eines per afrontar una aturada cardiorespiratòria

Cal reanimar una persona que ha patit un desmai? Com reaccionar davant d’una aturada cardiorespiratòria mentre arriba ajuda mèdica? Aquestes són algunes de les preguntes que aquest dimarts intentarà respondre un taller teòric i pràctic que impartiran al Casal de Tiana tècnics especialistes de Creu Roja. Ens en parla Hasina Ahmed, coordinadora d’aquesta entitat a Tiana i Montgat:

 

El fet que sigui un taller pràctic fa que la inscripció sigui obligatòria. Es pot fer per telèfon a la mateixa Creu Roja o escrivint a culturatiana@gmail.com

 

Hasina Ahmed considera que és important que un gruix destacat de la població pugui tenir els coneixements necessaris per fer front a una emergència mèdica d’aquest tipus:

 

La coordinadora de Creu Roja remarca que, en qualsevol cas, és essencial avisar el servei d’emergència mèdica, per molts coneixements que es tinguin de com actuar en un cas d’infart o aturada respiratòria.

El taller d’aquest dimarts es diu “suport vital bàsic: reanimació”, i forma part del cicle de xerrades que Creu Roja porta fent els darrers mesos al Casal de Tiana. Començarà a les 19h a la sala Sant Jordi del Casal, lloc on ja s’han fet les altres xerrades d’aquesta entitat.

Cartell de la xerrada d'aquest proper dimarts
Cartell de la xerrada d’aquest proper dimarts