Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Desmantellats dos punts de venda de droga, al Maresme i Barcelonès Nord

Els Mossos d’Esquadra desmantellen diferents punts de venda i producció de droga al Maresme i al Barcelonès Nord. Aquesta setmana han detingut 5 persones a Sant Andrià del Besòs i una a Vilassar de Mar. Es tracta de dues operacions diferents.

 

Troben un punt de venda de cocaïna a Sant Adrià del Besòs

Foto 1 (1)

Al municipi del Barcelonès, Els Mossos han descobert un punt de venda de droga. Als domicilis hi ha trobat uns 13 grams de cocaïna, 62 paperines preparades amb aquesta droga i altres elements i substàncies per preparar-la i adulterar-la. En aquesta operació s’han detingut cinc persones de nacionalitat espanyola i veïns de la localitat: tres homes i dues dones, entre els 25 i 61 anys. Entre els detinguts s’ha ordenat presó provisional per a una i llibertat amb càrrecs per a la resta.

 

Desmantellen un punt de venda de marihuana a Vilassar de Mar

Foto 2

Pel que fa a Vilassar de Mar, s’ha trobat un domicili amb gairebé 200 plantes de marihuana. L’habitatge tenia dues habitacions dedicades a aquesta activitat: amb làmpades de llum d’alta potència, aparell d’aire condicionat, làmpades incandescents i balances de precisió, entre d’altres. Aquí es va localitzar també una arma tipus revòlver que va resultar simulada. En aquest cas, s’ha detingut un home de 22 anys, de nacionalitat espanyola i veí del poble del Maresme, per un delicte contra la salut pública. El detingut, que ja acumulava diversos antecedents per fets relacionats, està en llibertat amb càrrecs.