Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Detingut un conductor que va atropellar un veí de Tiana a la Festa Major de Granollers

La Policia Local de Granollers va detenir aquest dijous un home de 35 anys i veí de la Roca del Vallès com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària amb resultat d’accident, de conducció sota la influència de substàncies prohibides i de lesions amb omissió del deure de socors. Els fets van tenir lloc durant la Festa Major, dissabte 30 d’agost, quan el detingut va atropellar un vianant i el va deixar inconscient a la calçada. La víctima, de 22 anys i veí de Tiana, va ser traslladat a l’Hospital de Granollers i, després, per la gravetat de les ferides, a la Vall d’Hebron. La policia va localitzar el vehicle, que s’estava reparant en un taller, gràcies a la col·laboració ciutadana.

L’accident va tenir lloc al barri de la Font Verda de Granollers cap a les 6 de la matinada. El vehicle, que circulava a molta velocitat, va atropellar un vianant i el conductor va fugir sense auxiliar-lo. Efectius policials i sanitaris van desplaçar-se al lloc de l’accident per atendre la víctima, que després de ser traslladat a l’Hospital General de Granollers, va haver de ser ingressat a la Unitat de Cures Intensives de la Vall d’Hebron per la gravetat de les ferides.

La Policia Local de Granollers es va fer càrrec de les investigacions. Tot i que no va ser possible identificar el conductor en primera instància, en les darreres hores, gràcies a la implicació ciutadana, s’ha pogut localitzar el vehicle, que s’estava reparant en un taller. Amb la col·laboració de la unitat de Policia Científica dels Mossos d’Esquadra, la Policia Local va inspeccionar el vehicle i va corroborar que havia estat implicat en l’accident.