Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Pacte Local pel Dret a Decidir carrega piles per la consulta

El Pacte Local pel Dret a Decidir de Tiana comença a fer les seves primeres activitats. Aquest cap de setmana més de 150 persones s’han trobat en un sopar organitzat pels seus membres. El portaveu del Pacte Local, Lluís Neira, està content del resultat d’aquest primer acte.

 

2014 09 06 SOPAR PEL DRET A DECIDIR FT GISELA _ LL. NEIRA 035 - Còpia

Aquest ha estat un sopar que obre la porta a diverses campanyes i actes que aquest moviment vol preparar al municipi. La seva intenció és la de treballar per la consulta del 9-N: tant per la doble resposta positiva: el sí sí, com per la celebració de la mateixa.

 

2014 09 06 SOPAR PEL DRET A DECIDIR FT GISELA _ LL. NEIRA 037 - Còpia

En aquest moment formen part del Pacte Local l’Assemblea Nacional Catalana de Tiana, Òmnium Cultural, Convergència i Unió, les CUP, Esquerra Republicana, Gent pel Progrés de Tiana, Iniciativa per Catalunya i el PSC. El seu portaveu celebra que hi estiguin implicats la major part dels partits polítics del poble, a més de la societat civil.

 

El Pacte Local pel Dret a Decidir va néixer a finals de juliol, després d’una reunió entre la majoria dels seus integrants. Des de l’Assemblea Nacional Catalana, però, assenyalen que, en un principi, només hi van convidar els partits polítics que des del Parlament han apostat pel dret a decidir. Finalment, dins aquest Pacte Local també hi ha el PSC.