Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El procés de la FMC arriba al ple

El grup municipal de Convergència i Unió vol saber si la imputació d’Esther Pujol al procediment de la Federació de Municipis de Catalunya implicarà algun canvi a l’estructura del seu partit a Tiana. Coincidint amb la citació judicial de l’alcaldessa a Sabadell, CiU presentarà al ple municipal d’aquest dimarts una pregunta on demana quines seran “les conseqüències polítiques que hi pot haver en relació a aquest cas”.

Segons Convergència i Unió, el PSC és un dels defensors de la premissa que els representats polítics afectats per procediments judicials haurien de deixar el seu càrrec. Per això, esperen un canvi intern al partit davant aquesta imputació.

El grup municipal de Convergència també demanarà explicacions al ple del 9 de setembre sobre les interrupcions que, segons ells, estan tenint lloc a les obres del carrer Sant Cebrià.

Gent de Tiana, d’altra banda, ha presentat una pregunta per conèixer els motius de l’increment del cost del festival Tiana Negra del 2014 respecte a l’any anterior. En aquest document també qüestiona per què l’aportació econòmica que va fer l’empresa Sorea al 2013 va ser de  4.000 euros quan al ple se’ls va comunicar que seria de més de 6.000.

Finalment, aquest dimarts també es volen aprovar quins seran els dies festius locals l’any vinent. De moment, els candidats són el dia 16 de setembre per Sant Cebrià i el 25 de maig, Dilluns de Pasqua Granada.